Shelf winkeldisplays

 

Maak het verschil met een kader in het schap

In een winkel staan duizenden producten, maar hoe laat je net dat ene product extra opvallen? Een product trekt de aandacht van de consument door middel van de verpakking. Een schap kader is een kartonnen display met daarin een venster/gat waarin het product centraal staat. Door deze onderbreking in het schap zal het product wat er in staat extra opvallen. Kiest u voor een schap kader, dan kiest u voor het mooi presenteren en extra laten opvallen van uw product.

Winnubst maakt al 30 jaar schap kaders voor grote namen zoals L’Oreal, La Chouffe, Brand, etc.  Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om met u mee te denken over wat de beste uitvoering is qua materialen en vormen.

Show More

Shelf display’s in alle soorten en maten


Elk product vraagt om een uniek schap kader. De maten en vormen van een schap kader zijn afhankelijk van het product dat er uiteindelijk in komt te staan. Een schap kader heeft meestal een klein oppervlak omdat het in een winkelschap moet passen. Daarnaast moet het duidelijk zichtbaar zijn en het product benadrukken.


Shelf display varianten

Een variant op de shelf display/schap kader is een schap stopper. De stopper steekt uit het schap en laat de klant stoppen bij uw product omdat de klant er letterlijk tegenaan loopt. Hierdoor wordt de aandacht van de consument meteen naar uw product geleid.

Als u op zoek bent naar een geschikte partner voor de productie van uw Shelf display dan zijn wij te bereiken op  075 614 2525 en per mail: info@winnubstbv.nl

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast shelf displays maken we ook Showcards, Speciaal drukwerk en Verpakkingen.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst