Shelf winkeldisplays

 

Maak het verschil met een kader in het schap

In een winkel staan duizenden producten, maar hoe laat je net dat ene product extra opvallen? Een product trekt de aandacht van de consument door middel van de verpakking. Een schap kader is een kartonnen display met daarin een venster/gat waarin het product centraal staat. Door deze onderbreking in het schap zal het product extra opvallen.


Winnubst maakt al 35 jaar schap kaders voor bedrijven waaronder L’Oreal, La Chouffe en Brand. Deze zetten we graag in om met jou mee te denken over wat de beste uitvoering is qua materialen en vormen.

Shelf display’s in alle soorten en maten

Elk product vraagt om een uniek schap kader, de maten en vormen zijn afhankelijk van het product dat er in komt te staan. Een schap kader moet het product duidelijk zichtbaar maken en het product benadrukken. Meestal een klein oppervlak omdat het in een winkelschap moet passen.


Shelf display varianten

​Een variant op de shelf display/schap kader is een schapstopper. De stopper steekt uit het schap en laat de klant stoppen bij jouw product omdat de klant er letterlijk tegenaan loopt. Hierdoor wordt de aandacht van de consument meteen naar jouw product geleid.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast shelf displays maken we ook Showcards en Verpakkingen.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst