top of page

Product van de Week - Flower Pop-up kaart

Ons verhaal achter het Point of Sale materiaal, met deze week in de spotlight:

Een flower pop-up kaart!


"De unieke pop-up kaart was een echte toevoeging voor de introductie van onze nieuwe flowerbomb."


pop-up kaart
Pop-up kaart open

Naam Flower pop-up kaart

Categorie pop-up kaart


Soort Point of Sale materiaal aanvraag

Wij willen graag een pop-up kaart met glanzend effect. De kaart moet aan elkaar vast gemaakt kunnen worden wanneer deze open gaat. Hierdoor blijft de kaart open.


Formaat 300 x 300 x 17 mm

Hoeveelheid 350 stuks

Karton karton met glanslaminaat

pop-up kaart flower
pop-up kaart dicht

Hoe de Flower pop-up kaart tot stand kwam​


1. Ontwerp

Wij denken mee met jouw ontwerp en zorgen voor een origineel model. Samen komen wij tot een definitief ontwerp. Zo zijn er aan deze speciale pop-up kaart twee houders gemaakt, zodat wanneer de pop-up kaart opent, deze ook open blijft.


2. Productie en afwerking

Een nieuw, uniek stansmes wordt gemaakt voor de pop-up kaart. Vervolgens wordt deze gecacheerd in het roze design voor de flowerbomb bloom. Daarna wordt het karton gestanst en vormt deze zich tot de roze flower pop-up kaart. De pop-up wordt vastgemaakt aan de omslag. Tot slot worden de houdertjes voorzien van plakband, zodat de pop-up kaart blijft staan.3. Handling De 350 pop-up kaarten worden een voor een verpakt en op pallets gezet. Tot slot worden ze bij de klant geleverd in België!

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze vloerdisplays, schuifkaarten en shelf displays om inspiratie op te doen.


Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan! 

Comments


bottom of page