top of page

Product van de Week - Rode Ricoh koffer

Ons verhaal achter het Point of Sale materiaal, met deze week in de spotlight:

De Rode Ricoh koffer!


"Ik heb zojuist de koffers ontvangen. Ze zien er top uit! Dank je wel voor de prettige samenwerking en het meedenken. Mochten we in de toekomst weer iets dergelijks nodig hebben, dan zal ik me weer melden."

- Mevrouw van Nunen, Ricoh.


Point of sale - specials

Naam Rode Ricoh koffer

Categorie Koffers


Soort Point of Sale materiaal aanvraag

Wij ontvangen graag een compleet opgemaakt, goedgekeurd en direct te verwerken digitaal bestand voor een RICOH koffer in het rood. De rode koffer moet gestanst en uitgesneden worden.


Formaat 530x370x20 mm

Hoeveelheid 500 stuks

Karton golfkarton


Point of sale - specials

Hoe de Rode Ricoh tot stand kwam​


1. Ontwerp

De unieke rode Ricoh koffer was jaren geleden gemaakt in een andere stijl, kleur en materiaal. Aan Winnubst de taak om de koffer te reproduceren in een eigentijdse stijl. In plaats van plastic is daarom bijvoorbeeld de koffer van karton gemaakt. Samen zijn wij tot een definitief ontwerp gekomen. 2. Productie en afwerking

Een nieuw, uniek stansmes wordt gemaakt voor de Ricoh koffer. Vervolgens wordt het rode drukwerk gecacheerd in de kleur van Ricoh samen met het logo. Daarna wordt het karton gestanst en vormt deze zich tot de rode Ricoh koffer.


Point of sale - specials
3. Handling De kartonnen koffer wordt verpakt en geseald op pallets. Tot slot verzorgen wij de transport en worden de rode Ricoh koffers naar de klant toegebracht!Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze vloerdisplays, schuifkaarten en shelf displays om inspiratie op te doen.


Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan! 

Comments


bottom of page