top of page

Trek de aandacht met een magneetdoos op maat!

Op zoek naar een verpakking met een luxe uitstraling? Dan ben je bij Winnubst aan het juiste adres. Wij maken namelijk de tofste magneetdozen voor jouw merk.


Waarom jij een luxe magneetdoos wilt!

Met een magneetdoos van Jouw Webshop Verpakking kies je voor luxe. Onze collega’s in Zaandam maken de tofste geschenkdozen met een klepsluiting voorzien van een stevige magneet. Daarnaast foliedrukken ze met liefde jouw logo of tekst op de doos. En omdat wij al meer dan 37 jaar magneetdozen op maat maken, hebben we ook allerlei standaard dozen in verschillende maten, kleuren en diktes. Scheelt weer in de kosten ;)


Liever een blanco magneetdoos? Of zoek je een magneetdoos met inlay? Ook dat kan bij Winnubst! Wij leveren blanco dozen en maken inlay’s op maat van stevig golfkarton. Met een inlay blijft jouw product goed op zijn plek en wordt de unboxing een nog groter feest voor de ontvanger.


Meer weten of luxe magneetdozen op maat? Of toch op zoek naar een goedkoper alternatief zoals een klepdoos of doos met zweedse bodem? Neem gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Comments


bottom of page