top of page

Ontdek de kracht van wijnverpakkingen!

Wil je graag opvallen met jouw wijnfles? Een unieke wijnverpakking van Winnubst is de oplossing! Een wijnverpakking is ideaal om de aandacht van jouw klanten te trekken. Onze verpakkingen bieden niet alleen bescherming voor jouw wijnfles, maar zorgen ook voor een luxe uitstraling. Van luxe wijnverpakkingen voor één fles tot een stevige verpakking met meerdere flessen, bij Winnubst is niets te gek!


Waarom een wijnverpakking?

Een wijnverpakking zorgt er ten eerste voor dat jouw flessen onbeschadigd bij de klant terecht komen. Doordat wij gebruik maken van stevig karton van een hoge kwaliteit komt het product veilig bij de klant terecht.


Daarnaast geeft een wijnverpakking je de mogelijkheid en ruimte een mooie boodschap of jouw merkverhaal te vertellen. Ook draagt een wijnverpakking bij aan een luxere uitstraling. Bij Winnubst denken wij graag mee met een geschikte verpakking die past bij jouw merk. Wij adviseren daarom altijd om goed te kijken naar het beeld dat je wilt overbrengen naar jouw klanten. Door gebruik te maken van jouw eigen ontwerp en kleuren zorg je ervoor dat jouw klanten jouw bedrijf direct herkennen. Daarnaast vergroten aantrekkelijke wijnverpakkingen de kans op impulsieve aankopen.


Kortom, een wijnverpakking heeft veel diverse functies die er allemaal voor zorgen dat jouw merk opvalt. Elke wijnsmaak, wijnfles en wijnmerk verdient een mooie en unieke verpakking. Wij maken jouw wijnverpakkingen op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden. Voor inspiratie kun je hier kijken: Wijndozen. Naast wijnverpakkingen zijn wij ook gespecialiseerd in bier giftpacks en luxe dozen.


Voor meer informatie en/of vragen kun je contact met ons opnemen via info@winnubstbv.nl of 075- 6142525


Comments


bottom of page