top of page

Product van de Week - Amsterdams Trapgevelhuis

Ons verhaal achter het Point of Sale materiaal, met deze week in de spotlight:

Het Amsterdamse trapgevelhuis!


"Het unieke driedelige trapgevelhuis is gevuld met leuke producten uit Amsterdam."


Point of sale - specials

Naam Amsterdams trapgevelhuis

Categorie Specials


Soort Point of Sale materiaal aanvraag Een doos in de vorm van een Trapgevelhuis. De klep en voorzijde van het huis zijn dubbel geplakt. Er zitten 11 interieurtjes in die gevuld worden met speciale gifts.


Formaat 265 x 640 x 105

Hoeveelheid 500 stuks

Karton 7 mm BC golfkarton


Hoe het trapgevelhuis tot stand kwam​


1. Ontwerp Wij denken mee met jouw ontwerp en zorgen voor een origineel model. Samen komen wij tot een definitief ontwerp. 

Point of sale - specials

2. Productie en afwerking

Eerst worden de vellen gesneden en cacheren wij deze op het minigolf karton. Vervolgens stansen wij de doos tot huisdoos en wordt hij opgezet. Het interieur wordt gemaakt uit dubbelgolf en minigolf karton. De interieurtjes vouwen en vullen met unieke producten en het Amsterdamse trapgevelhuis is klaar!Point of sale - specials

3. Handling Het trapgevelhuis wordt per stuk netjes verpakt in een omdoos door ons. Wij verzenden tot slot alle trapgevelhuizen!


Benieuwd naar meer specials? Van een standaard verzenddoos tot een doos met een prachtig uitgestanst interieur. Onze specialiteit ligt in het maken van dozen op maat.Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan!  Bel of mail ons gerust voor uw doos op maat. Liever ander Point of Sale materiaal? Dat kan ook!Comments


bottom of page