top of page

Trek de aandacht met een toonbankdisplay!

Wil jij een nieuw product promoten of een specifiek product onder de aandacht brengen?

Met een toonbankdisplay krijgt jouw product de aandacht die het verdient. In deze blog lees je alles over toonbankdisplays en zijn voordelen.


Wat doet een toonbankdisplay?

Een toonbankdisplay, ook wel baliedisplay of product display genaamd, is een promotiemiddel waarin je producten op een aantrekkelijke manier presenteert. Het is een van de populairdere vormen van


Point of sale materiaal.

Een toonbankdisplay maakt jouw toonbank niet alleen sfeervol, maar trekt ook de aandacht van klanten voor en tijdens het afrekenen! Het is een perfect middel om meer impulsaankopen te genereren. Daarnaast is een toonbankdisplay te gebruiken als informatiedrager. Bijvoorbeeld voor het overbrengen van een boodschap, een speciale aanbieding of ter introductie van een nieuw product.


Kartonnen toonbankdisplays op maat

Winnubst maakt toonbankdisplays op maat. Van huidverzorging tot boekpromoties, jouw product verdient een speciale plek in de winkels. Onze toonbankdisplays worden zo ontworpen dat jouw producten het beste tot zijn recht komen. Zo maken wij gebruik van stevig en duurzaam golfkarton, zodat jouw product extra lang meegaat. Jij bepaalt het design en wij zorgen voor de rest.


Meer weten over toonbankdisplays en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Benieuwd wat wij nog meer maken van karton? Bekijk hier de blogs over dispensers, maaltijdsleeves en luxe klepdozen.


Comments


bottom of page