top of page

Val op met een luxe klepdoos op maat!

Op zoek naar een toffe verpakking voor jouw product? Met de bedrukte dozen van Winnubst worden bruine dozen verleden tijd! In deze blog lees je waarom jij een klepdoos op maat wilt voor jouw product!


Waarom een klepdoos?

Een klepdoos is een doos van golfkarton met een klepsluiting. Met een klepdoos geef je jouw product niet alleen een bijzondere uitstraling, maar heb je ook nog ruimte voor een toffe boodschap of extra informatie over het product. Klepdozen zijn er in verschillende maten, materiaalsoorten, kleuren en diktes. Wij leveren blanco dozen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een toffe bedrukte klepdoos.


Wil jij jouw klepdoos toch iets specialer maken of zoek je extra stevigheid voor je product? Dat kan heel eenvoudig door het toevoegen van een inlay of interieur. Dit kan van allerlei kartonsoorten en kan uiteraard ook full colour bedrukt worden.



Op maat of bestaand

Bij Winnubst maken wij al meer dan 36 jaar klepdozen. Daarom hebben wij maar liefst 200 ‘standaard’ formaat dozen. Dit zijn dozen waar wij al een stansmes van hebben en jij deze dus niet meer hoeft te betalen. En geen zorgen, ook voor een bestaande doos kunnen wij een uniek interieur maken. Zit jouw ideale formaat er nog niet tussen? Dan maken wij graag een klepdoos helemaal naar wens.


Neem voor meer informatie en/of vragen contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075-6142525


Ben jij toch opzoek naar een iets luxer model? Dan is een magneetdoos of schuifdoos misschien wel iets voor jou!


bottom of page