top of page

Val op met jouw unieke flesverpakking!

Met een bedrukte flesverpakking val je extra op! Bij Winnubst maken wij de tofste flesverzenddozen op maat. Benieuwd naar de voordelen van een flesverpakking voor jouw fles? Lees dan snel verder!


Het succes van een bedrukte flesverpakking

Een bedrukte flesverzenddoos ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook ideaal om flessen in te bewaren en veilig naar de klant te brengen. Bij Winnubst maken wij flesverpakkingen van zowel golf- als vouwkarton. Heb je een grote en zware fles? Dan kan je het beste kiezen voor een verpakking van golfkarton. Dit is karton bestaat uit twee lagen. Een laag vlak papier, de dekbaan en een gegolfde laag papier, die op contactpunten aan de onderliggende laag papier is gelijmd.

Ook op zoek naar stevigheid, maar zoek je een iets goedkoper model? Dan is een vouwkartonnen flesverpakking iets voor jou. Vouwkarton is dikker en stijver dan schrijf- of drukpapier, maar dunner en buigzamer dan karton. De basis van vouwkarton is gemaakt van houtvezels. Zo krijgt jouw schuifdoos net een andere touch!


Doordat jij het ontwerp kan bepalen en je de mogelijkheid hebt om jouw flesverpakking full colour te laten bedrukken, kan deze volledig naar wens worden gemaakt! Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke drankmerk.


Flesverzenddozen met interieur

Een interieur nodig voor in de verpakking? Ook dat maken onze collega’s in Zaandam met liefde! Lever zelf de spullen aan en wij maken een interieur voor jouw fles die perfect om jouw product heen past.


Kies uit een breed aanbod aan papier afwerkingen, denk hierbij aan laminaat, spot-uv of zelfs een foliedruk!


Liever samen brainstormen? Of wil je meer informatie? Onze collega’s helpen jou graag op weg via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Nieuwsgierig naar wat wij nog meer maken van karton? Lees dan hier onze blog over maaltijdsleeves op maat en bierverpakkingen.


Comments


bottom of page