top of page

Verras met een bedrukte schuifdoos!

Op zoek naar een originele en opvallende manier om jouw product in te presenteren? Dan is een schuifdoos echt iets voor jou! Bij Winnubst bestel jij de tofste schuifdozen op maat.


Waarom een schuifdoos?

Bij Winnubst maken wij schuifdozen van zowel golf- als vouwkarton. Zo vind je altijd een passende doos voor jouw product! Een schuifdoos van golfkarton zorgt voor extra stevigheid en is ideaal voor zwaardere producten. En met

een sleeve of wikkel van golfkarton zorg je ervoor dat hij extra stevig is! Maar wat is golkarton eigenlijk? Golfkarton bestaat uit minimaal twee lagen: een laag vlak papier, de dekbaan (meestal bruin of wit) en een sinus-vormige gegolfde laag papier, die op contactpunten met lijm de onderliggende laag papier is gelijmd. De golflengte kan verschillen en bepaalt de uiteindelijke dikte van het karton.


Ben jij op zoek naar stevigheid, maar wil je de doos toch een andere uitstraling geven? Dan kan je het beste kiezen voor een sleeve van vouwkarton. Dit is papier dat dikker en stijver is dan schrijf- of drukpapier, maar dunner en buigzamer dan karton. De basis van vouwkarton is gemaakt van houtvezels. Zo krijgt jouw schuifdoos net een andere touch! Door de mogelijkheid om de schuifdoos full colour te laten bedrukken heb jij alle mogelijkheden om de schuifdoos helemaal naar wens te maken!


Schuifdozen met interieur

Een interieur nodig voor in de doos? Ook dat maken onze collega’s in Zaandam met liefde! Lever zelf de spullen aan en wij maken een interieur voor jouw schuifdoos die perfect om jouw product heen past.


Kies uit een breed aanbod aan papier afwerkingen, denk hierbij aan laminaat, spot uv of zelfs een foliedruk!


Liever samen brainstormen? Of wil je meer informatie? Onze collega’s helpen jou graag op weg via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Ben jij toch opzoek naar een iets anders? Dan is een magneetdoos of een klepdoos misschien wel iets voor jou!


bottom of page