top of page

Wat is grafische afwerking?


Grafische afwerking

Grafische afwerking is de fase tussen het bedrukken van een stuk papier of karton en het eindproduct. Alle handelingen om het bedrukte vel te maken tot het product dat u voor ogen heeft vallen onder grafische afwerking. Dat kan om simpele handelingen gaan als papier snijden, vouwen en hechten. Voor reclamedisplays of andere producten met afwijkende vormen en formaten gaat u het liefst met een specialist in zee. Winnubstbv heeft de ervaring en de expertise in huis voor alle maatwerk grafische afwerking die u nodig heeft.

Winnubstbv specialist in grafische afwerking

Voorbeelden van grafische afwerking

Bij Winnubstbv hebben we jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende producten. Het bedrijf is in de jaren tachtig gestart met mensen die op dat moment al ruime ervaring in de grafische afwerking hadden en daar hebben we ons in de decennia die volgden alleen nog maar verder in gespecialiseerd. Wij leveren bijvoorbeeld de volgende vormen van grafische afwerking:

  • Draaischijven: Reclamewaaiers of informatiewaaiers waarin u informatie over uw producten of diensten kwijt kunt. Draaischijven bestaan uit verschillende vellen karton die met een holniet ring aan elkaar vast zitten. De vellen kunnen daardoor afzonderlijk van elkaar draaien.

  • Dispensers: Een dispenser gebruikt u om in winkels of op evenementen promotiemateriaal aan te bieden. U kunt een dispenser eenvoudig vullen en de bedrukte buitenzijde laat uw aanbod zien. We kunnen dispensers als platte pakketten leveren, maar ook gevuld en opgezet zodat ze bij aflevering direct gebruikt kunnen worden.

  • Showcards: Een showcard is een kartonnen kaart die rechtop kan staan. Winnubstbv zorgt ervoor dat uw showcards stevig blijven staan. Een soort reclamebord in het klein. We kunnen uw showcard ook combineren met bijvoorbeeld een pet-G bakje of een wobbler, zodat hij extra opvalt.

  • Tafelkaarten: De tafelkaart is een tentkaart in het klein. Het is een kaart die in een tentvorm is opgezet, maar dan zo klein dat hij op een tafel, bureau, bar of toonbank past.

  • Vloerdisplays: Een vloerdisplay is een (meestal) zuilvormige display die uw boodschap in een ruimte onder de aandacht brengt. Zo’n display biedt veel ruimte om uw producten of diensten te laten zien. We kunnen vloerdisplays leveren met een hoogte tot maar liefst 2 meter.

Waarom kiezen voor de grafische afwerking van Winnubstbv?

Bij Winnubstbv staan kwaliteit en aandacht centraal. We zijn een familiebedrijf en hechten daarom veel waarde aan snelle, laagdrempelige communicatie. We zetten onze expertise in om u te helpen en denken ook graag met u mee om uw ideeën naar een kwalitatieve reclamedisplay of ander grafisch project te vertalen. Onze klantenkring bevat lokale bedrijven, maar ook grote klanten als ABN AMRO, L’Oréal en Brand bier. U kunt bij ons dus altijd rekenen op grafische afwerking van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Wilt u met ons van gedachten wisselen over point of sales materialen? Of wilt u meer informatie hebben over een specifiek product dat wij leveren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Leg ons uw ideeën voor en we laten u weten wat de mogelijkheden zijn.


bottom of page