top of page

Een doos met interieur brengt jouw product nog meer tot leven!

Hoe zorg jij ervoor dat de unboxing van jouw product echt een feestje wordt? Bij Winnubst weten wij het antwoord. Wij zijn namelijk specialist in het maken van luxe dozen op maat. In deze blog lees je alles over dozen met interieur!


Waarom jij een doos met interieur wilt!

Door te kiezen voor een doos met interieur weet je zeker dat jouw product netjes op zijn plek blijft zitten. Omdat elk product een andere vorm heeft, meten wij van tevoren zorgvuldig jouw producten op zodat deze precies in het interieur passen. Dit zorgt voor stevigheid en geeft jouw doos met interieur een luxere uitstraling. Verder is een doosje met interieur de ideale manier om nog wat extra informatie kwijt te kunnen. Zo weet je zeker dat klanten alle

informatie krijgen over jouw product!


Dozen met interieur bestellen

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat. Zo mogen wij al jaren dozen met interieur maken voor Lancôme, La Parfumista, L’Oreal, Maybelline en vele andere merken.


Bestel jouw doosje met interieur en ontvang deze al binnen twee tot vier weken. Of het nu gaat om een order in grote of kleine oplages. Alles is mogelijk.


Liever samen brainstormen? Of wil je meer informatie? Onze collega’s helpen jou graag op weg! info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Toch op zoek naar een eenvoudiger model? Neem eens een kijkje bij onze gondeldoosjes, doosjes met zweedse bodem of schuifdoosjes.


Comments


bottom of page