top of page

Meer dan alleen een prijskaartje; bedrukte blisterkaarten van karton!

Laat klanten weten wat jouw product bijzonder maakt met kartonnen blisterkaart op maat. Duurzaam, stevig, op maat gemaakt en te bedrukken met jouw unieke ontwerp.


Waarom een blisterkaart voor jouw product?

Blisterkaarten zijn kartonnen labels die aan jouw product worden vastgemaakt. Deze bedrukte informatielabels zijn betaalbaar en zorgen ervoor dat je extra opvalt in de overvolle schappen. Met een leuke boodschap of een goede tip trek jij de koper met jouw blisterkaart zeker over de streep! Want wie kijkt er nou niet naar een blisterkaart voor de aankoop?


Bedrukte blisterkaarten op maat!

Bij Winnubst zijn wij al 37 jaar specialist in het maken van bedrukte blisterkaarten in allerlei soorten en maten. Zo maken wij blisterkaarten van zowel golf-, grijsbord en vouwkarton en worden deze lokaal geproduceerd op ons kantoor in Zaandam.


Een blisterkaart trekt de aandacht door de vorm en het design. Jij levert het design aan en wij gaan ermee aan de slag! Zo cacheren we het drukwerk op het karton, stansen onze collega’s het in de juiste vorm, recyclen we het karton dat overblijft en brengen onze bezorgers het naar de juiste locatie.


Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Pssst. Wil je meer weten over ons productieproces? Lees dan ook onze blog over cacheren, stansen en vouwplakken.


Commentaires


bottom of page