top of page

Van sleeves tot gondeldoosjes; Ontdek de kracht van de vouwplakmachine!

Met onze vouwplakmachine maken wij snel en gemakkelijk de tofste sleeves, productverpakkingen, gondeldoosjes en nog veel meer! Benieuwd naar de voordelen voor jou? Lees dan snel verder!


Wat is vouwplakken?

Vouwplakken, ook wel langsnaad plakken genoemd, is het verlijmen van één of meerdere zijdes aan een verpakking, sleeve of ander product. Dit zorgt er niet alleen voor dat de zijden mooi op elkaar aansluiten, maar maakt de verpakking ook nog eens extra stevig.

Éen machine, oneindig veel mogelijkheden

Onze (wel 15 meter lange!) vouwplakmachine kan 3 punts lijmen en zowel golf- als vouwkartonnen doosjes tot wel 1000 mm breed verwerken. En dat is niet het enige, onze machine heeft nog vele andere voordelen! Zo kunnen we nu naast lagere oplages, ook in grotere volumes produceren. En omdat de machine gemiddeld 100 meter karton per minuut verwerkt, staat jouw bestelling al binnen twee tot vier weken na de aanvraag klaar voor gebruik. Geen tijd om jouw bestelling op te halen? Zelfs het transport nemen we met liefde voor jou uit handen. Van het verpakken tot het verzenden, bij Winnubst doen we het allemaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.

Meer lezen over ons productieproces? Bekijk ook onze blog over cacheren.


Commentaires


bottom of page