top of page

Vacature (Junior) Accountmanager / Projectmanager

Groeien tegen de stroom in, dat is wat wij doen. En die ambitie is groot. Wij willen verder groeien en onze klanten blijven helpen en verrassen. Klanten waarderen ons om onze kernwaarden kwaliteit, creativiteit, snelheid en loyaliteit. We zoeken een (junior) projectmanager die bijdraagt aan die groeiambities en het leveren van onze topservice. Die projecten van onze klanten durft op te pakken, die bijdraagt aan onze kernwaarden, die kritisch kijkt naar onze bestaande processen en met ideeën en oplossingen komt. Voel jij je aangesproken? Dan ontmoeten wij je graag!

Wat ga je doen? Als (junior) Projectmanager ben jij een echte spin in het web. Je ondersteunt de hele organisatie in de breedste zin van het woord. Met jouw energie en enthousiasme zorg je ervoor dat wij vooruit blijven gaan. Uitdagingen van klanten weet je om te draaien naar kansen voor Winnubst. Het maken van een offerte of begeleiden van een order zijn voor jouw in een handomdraai gedaan. En met jouw frisse blik kun jij het bedrijf helpen met optimaliseren van onze processen. Je hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid dragen bij aan jou en onze groei en ontwikkeling. Creativiteit en eigen initiatieven worden bij ons altijd aangemoedigd.

Wat vertel je je vrienden? Iedere dag zorg ik voor de verdere groei van Winnubst door onze prachtige producten en mogelijkheden onder de aandacht te brengen bij marketeers, reclamebureaus & drukkerijen in Nederland en België.

Wat kun je van ons verwachten? In deze functie houd je je bezig met alle aspecten van sales, marketing en klantvragen. Het maken van offertes, het begeleiden van orders, het ontdekken van nieuwe markten en het opzetten van nieuwe projecten. En dit alles binnen een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich richt op verpakkingen, displays, POS-producten en promotiemateriaal. Je maakt actief deel uit van Winnubst en werkt mee aan het realiseren van dromen?


Ben jij iemand?

  • Die energie heeft;

  • Die kwaliteit, service, snelheid en loyaliteit hoog in het vaandel heeft;

  • Die houdt van aanpakken, gestructureerd is en in een hoog tempo kan werken.

  • Niet bang is om nieuwe dingen te ontdekken

  • 32-40 uur per week beschikbaar is.

  • Met HBO werk en denkniveau


Dan ben jij wat wij zoeken! Ben jij ook enthousiast? Neem contact op met Tom Winnubst via e-mail tom@winnubstbv.nl of telefoon (075-614 25 25) om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Locatie Zaandam, onder de rook van Amsterdam en dicht bij de A8, A10 en A7.Comments


bottom of page