top of page

Vacature: commerciële stage

Haal jij plezier uit het onderzoeken van nieuwe markten? Geloof je verder dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes en de groei van Winnubst Grafische Afwerking? Dan heten wij je graag welkom in ons team!

Wat ga je doen?

Door jouw frisse blik als (afstudeer) stagiair kun jij het bedrijf helpen met een compleet marktonderzoek voor een nieuw product. Te beginnen met een gericht brancheonderzoek gevolgd door een marktonderzoek en concurrentieanalyse. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen en zorgen dat nieuwe markten en producten worden gevonden. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Vind je het leuk om onderzoek te doen naar nieuwe markten? Zie jij het als een uitdaging om veel verantwoordelijkheid te krijgen? Kun je daarnaast met je enthousiasme de ideeën zowel intern als extern overbrengen? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Deze gerichte opdracht zorgt ervoor dat je direct aan de gang kan en werkelijk een positieve bijdrage kan leveren aan de groei van Winnubst Grafische Afwerking. De hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dragen bij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Creativiteit en eigen initiatieven worden hierbij aangemoedigd.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je haalt plezier uit het onderzoeken van processen, zowel op finance gebied als op een hoog efficiëntie niveau. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • zelfstandig;

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • proactief en creatief;

  • enthousiast, initiatiefrijk en niet bang om vragen te stellen;

Wat kun je verwachten?

Als stagiair bij Winnubst Grafische Afwerking maak je deel uit van een ambitieuze organisatie die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van promotiemiddelen, POS-producten en afwerking van reclamemateriaal/acties. Onze klanten zitten vooral in de creatieve hoek van reclame en marketing B2C, denk aan bijzondere merken als L’Oréal en Heineken. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze positie in de markt te laten groeien. Om die positie verder te ontwikkelen zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Je moet bij ons je handen uit de mouwen steken, maar gelukkig doe je dat niet alleen. Samen zorgen we voor een uitdagende en vooral leerzame periode en besteden we veel tijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij jou naast deze dynamische omgeving?

  • Een inhoudelijk interessante en dynamische werkplek. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!

  • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden en opdrachten die je kunt gaan uitvoeren.

  • Een enthousiast en gedreven team dat graag kennis met jou wil maken.

  • Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

  • Uitzicht om na de stage aan te blijven.

  • Je kunt veel van je creativiteit kwijt en mag werken voor grote en bijzondere merken.

Met wie kun je contact opnemen om kennis te maken?

Tom Winnubst, Business Development bij Winnubst Grafische Afwerking.

Telefoon: 06-11292772

Email: Tom@winnubstbv.nl

Wat is de locatie?

Zaandam, onder de rook van Amsterdam en dichtbij de A8, A10 en A7.


Comentarios


bottom of page