top of page

Laat jouw menukaart
extra opvallen

Door een menukaart valt jouw bedrijf extra op. Een luxe menukaart zorgt voor een chique uitstraling in jouw restaurant of bar. Dankzij dit promotiemateriaal kun je meer winst halen!

Luxe menukaart
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een luxe menukaart

Een luxe menukaart dient als informatiedrager voor jouw horeca onderneming. Op de menukaart staan de gerechten die geserveerd worden, maar hierop kan ook andere informatie staan. Een luxe menukaart of menumap is belangrijk voor jouw klanten: het zegt iets over jouw onderneming. 

Of het nu een grote menukaart is, een drie luik menukaart of een menumap, wij maken het en bedrukken het.

Luxe menukaart
Luxe menukaarten

Luxe menukaarten op maat

Wij maken en bedrukken jouw menukaarten en menumappen. Een nieuwe menumap nodig voor jouw horeca onderneming? Wij maken menukaarten en menumappen in verschillende vormen en maten. Liever een drie luik menukaart of nét even iets anders? Wij denken mee voor de mogelijkheden. 

Inspiratie luxe menukaarten en mappen

Ben jij op zoek naar een luxe menukaart en menumap voor jouw bedrijf? Wij leveren alle soorten menukaarten. Winnubst maakt jouw menukaarten en luxe menumappen op maat. 
Menukaart van karton
Menukaarten op maat
Bedrukte menukaart

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schapsstroken, pop-up kaarten en vloerdisplays om inspiratie op te doen.
bottom of page