top of page

Vacature Allround Marketing en Communicatiespecialist


Groeien tegen de stroom in, dat is wat wij doen. En die ambitie is groot. We willen verder groeien en onze klanten blijven helpen en verrassen. Klanten waarderen ons om onze kernwaarden kwaliteit, creativiteit, snelheid en loyaliteit. We zoeken een allround marketing en communicatiemedewerker die bijdraagt aan die groeiambities en het leveren van onze topservice. Iemand die strategieën en concepten vertaald naar campagnes, content en online marketing. Voel jij je aangesproken? Dan ontmoeten wij je graag!Wat ga je doen?

Als allround marketing en communicatiemedewerker ben jij een echte spin in het web. Creativiteit zit in jouw genen. In een handomdraai schut jij de tofste teksten uit je mouw en weet je klanten voor je te winnen. Je draait aan de knoppen van verschillende advertentietools: van Goolge Ads en LinkedIn tot Facebook en Instagram. Verder bedenk je campagnes en weet jij deze te vertalen naar visuele ontwerpen voor de website, e-mailmarketing en landingspagina’s. Verder ondersteun jij de salesafdeling, door te bedenken welke toffe doelgroepen wij nog meer kunnen benaderen. Je verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid dragen vooral bij aan jouw eigen groei en ontwikkeling, maar ook aan die van ons! Creativiteit en eigen initiatieven worden bij ons altijd aangemoedigd.


Wat vertel je je vrienden?

Iedere dag zorg ik voor de verdere groei van het familiebedrijf Winnubst door onze prachtige producten en mogelijkheden onder de aandacht te brengen bij marketeers, bierbrouwers, reclamebureaus & drukkerijen in Nederland en België.


Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie houd je je bezig met alle aspecten van sales, marketing en klantvragen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het bedenken en uitvoeren van campagnes, het ontdekken van nieuwe markten en het opzetten van nieuwe projecten. En dit alles binnen een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich richt op verpakkingen, displays, POS-producten en promotiemateriaal. Je maakt actief deel uit van Winnubst en werkt mee aan het realiseren van dromen!


Ben jij iemand?

  • Die energie geeft;

  • Die kwaliteit, service, snelheid en loyaliteit hoog in het vaandel heeft;

  • Die houdt van aanpakken, gestructureerd is en in een hoog tempo kan werken.

  • Niet bang is om nieuwe dingen te ontdekken;

  • 32-40 uur per week beschikbaar is.

Dan ben jij wat wij zoeken! Ben jij ook enthousiast?

Neem contact op mij via e-mail of telefoon om een kennismakingsgesprek in te plannen.


Locatie

Zaandam, onder de rook van Amsterdam en dicht bij de A8, A10 en A7.

Soort dienstverband: Fulltime

Soort dienstverband: Fulltime

Rooster:

  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket

  • Pensioen

  • Reiskostenvergoeding

Werklocatie: Hybride werken in Zaandam


Comments


bottom of page